Padel is de hardstgroeiende sport in Nederland op dit moment en naast tennis echt een grote sport aan het worden. Tennis en padelvereniging de Heksenmeppers hebben 4 gloednieuwe padelbanen aangelegd. Vind je het leuk om eens kennis te maken met deze sport of ben je al ervaren en wil je je meer verdiepen? 

Op een zondagochtend 13 november kun je kiezen uit een Introductie clinic of een Bandeja clinic. Als je nog niet weet wat een Bandeja is dan is de Introductie clinic wat voor jou. Spelregels, techniek en alle basisweetjes komen aan bod. Het maakt niet uit of je lid bent of niet, het staat open voor iedereen.

Heb je al enige ervaring en weet je dat bij Padel de meeste smashes niet scorend zijn maar zacht, laag en opbouwend dan is de Bandeja clinic meer iets voor jou. 

 

Bandeja clinic 10:00-10:55 uur. 

Introductie clinic 11.00-11:55 uur.

INSCHRIJVEN:

Bandeja clinic Klik hier voor de BANDEJA training

Introductie clinic Klik hier voor de introductietraining