De Heksenmeppers PADEL

Padeltraining het hele jaar door

Tennis- en Padelvereniging De Heksenmeppers (PADEL)

Alleen voor leden!

De padeltrainingen zijn op de padelbanen van tennisvereniging De Heksenmeppers. Daarom kunnen we alleen leden training geven. Ben je nog geen lid, ga dan naar www.heksenmeppers.nl voor informatie en aanmelden.

Voor alle leeftijden

Inschrijven voor onze trainingen kan verder op bij Inschrijven. Er zijn aparte trainingen voor senioren (18+) en jeugd (t/m 17). Bij de trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar gebruiken we de Tenniskids methodiek. Meer daarover staat op pagina Tenniskids. Als je inschrijft, ga je akkoord met onze voorwaarden.

Belangrijk

  • Bij de jeugdtrainingen gaan we ervan uit dat ieder jeugdlid het volgende seizoen traint tenzij word aangegeven dat hij/zij stopt met trainen. Meer informatie vind je op www.heksenmeppers.nl.
  • De Club Jeugdtraining is inbegrepen bij het all-in lidmaatschap van TV de Heksenmeppers.
    Junioren kunnen zich, naast de Club Jeugdtraining, ook inschrijven voor groepstraining met 4 cursisten. Als je als junior een duotraining of privétraining wenst (mogelijk is 10 of 20 lessen en heel of half uur), schrijf je dan in via de senioren.

Op de baan

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag om het antwoord te zien. Zit jouw vraag er niet bij, neem dan contact op.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen?

Het uitgangspunt is dat de lessen voor de jeugd zijn van maandag t/m vrijdag ’s middags tussen 13.00 en 18.30 uur en voor volwassenen ’s morgens tussen 09.00 en 12.00 uur en ’s avonds vanaf 18.00 uur. Tevens zijn er bij uitzondering ook lessen op zaterdagochtend. Klik op een lestype om te zien wanneer de lessen precies zijn.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd.

Waarom krijg ik 5 euro korting bij betaling per incasso?

Wij proberen de lesgelden zo laag mogelijk te houden en daarom doen wij onze administratie zo snel en efficiënt mogelijk. De lesgelden innen per incasso kost ons veel minder tijd dan facturen en overboeken. Vandaar dat je als dank 5 euro korting krijgt als je ons machtigt om het lesgeld te incasseren.

Wanneer moet ik betalen?

We streven ernaar om de lesgelden twee weken na aanvang van de lessen te factureren en incasseren.

Als ik inschrijf, word ik dan gegarandeerd ingedeeld?

Uiteraard doen wij ons uiterste best om iedereen in te delen, maar in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat we geen passende groep of dag en tijd vinden. In zo’n situatie nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet of te laat inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Kon dat maar. Natuurlijk doen wij ook hiervoor ons best. Maar teveel cursisten willen op de populaire tijden en we kunnen niet allemaal tegelijk op de baan.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Adres

Touwslag 4, 3421JG Oudewater

0348 – 56 27 23

www.heksenmeppers.nl