Over Tennis4U

Over onze doelstellingen, sleutelwoorden en missie.

Onze doelstellingen

De doelstelling van onze tennisschool is heel eenvoudig. Wij willen tennissers, padellers en potentiële tennissers en padellers zoveel plezier in hun sport laten beleven dat ze lid blijven, vaker willen spelen en het eigen niveau willen verbeteren. Op ieder niveau van de vereniging.

We willen tennissers en padellers binden en verbinden. Aan de vereniging, het clubhuis, andere leden en de tennis- en padelschool. Om deze doelstelling te bereiken zijn onze trainers de motivators, adviseurs en vraagbaken op het tennis en padelpark. Daarnaast werken we hard aan het aanpassen en uibreiden van ons aanbod.

Onze sleutelwoorden

Tennis en padel4U is niet zomaar een school, Tennis en padel4U staat bekend om hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor leerlingen en verenigingen. Tennis en padel4U werkt met  trainers die een geschiedenis hebben bij Tennis en padel4U.

De trainers van Tennis en padel4U geven in de zomer tussen de 300 en 400 volwassen en kinderen tennisles, zij werken daarbij zoveel mogelijk als team, hebben daarom regelmatig overleg en werken vanuit dezelfde visie, waarbij de speler centraal staat. Het voordeel hiervan is dat een wisseling, of een invalbeurt, van een trainer nauwelijks invloed heeft.

Onze trainers komen wekelijks bij elkaar om gecoacht te worden en elkaar te coachen zodat de lesmethodiek gegarandeerd blijft.

Onze visie

De basis van onze visie is dat wij het als onze belangrijkste taak beschouwen om onze leerlingen zo enthousiast mogelijk te maken voor de tennis- en padelsport, zodat ze veel spelen en gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging. We werken met vertrouwde trainers die bij de vereniging echt een aanspreekpunt worden.

Tennis- en padelvereniging en Tennis en Horecacentrum Touwslag Oudewater is de thuisbasis voor Tennis en padel4U, hierdoor beschikt onze school over tennis en padelbanen buiten en tennisbanen binnen. Om deel te nemen aan onze aktiviteiten in Tennis en Horecacentrum Touwslag Oudewater is het niet nodig is om lid te zijn van een vereniging, voor de buitenbanen van de vereniging wel. Padelbanen kunnen eventueel ook gehuurd worden.