Padel informatie

Padelbanen bij de Heksenmeppers

Alles wat je wilt weten!

Padel Informatie

Wat is padel?

Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Je speelt padel op een padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk. Padel speel je als dubbel, 2 tegen 2. In het midden is een net en de puntentelling komt overeen met die van tennis. Padel is een sport voor iedereen voor jong en oud, man en vrouw, beginner of prof, valide of minder-valide, links- of rechtshandig.

Padel is sportief leuk

Padel is relatief makkelijk te leren. Het racket heeft geen snaren en dat zorgt ervoor dat de bal makkelijk de andere kant van het net bereikt. Je speelt als beginner al snel een rally. Fysiek is padel minder inspannend dan (bijvoorbeeld) squash en de baan is kleiner dan een tennisbaan, waardoor je in minder stappen bij de bal bent.  

Padelbanen bij de Heksenmeppers

Tennisvereniging de Heksenmeppers gaat uitbreiden. Op dit moment wordt er hard gewerkt om 4 padelbanen aan te leggen die vanaf de start van het tennisseizoen gereed zijn. Met de aanleg van 4 outdoor padelbanen kan je straks het hele jaar door deze dynamische sport beoefenen.

Padeltrainingen

We gaan het 1e Padelseizoen bij de Heksenmeppers starten met Padeltrainingen op woensdagavond en zondagochtend. Op woensdagavond geven we series van 4 weken, op zondag zijn het losse clinics en kun je per keer inschrijven. Trainingen overdag worden per aanvraag bekeken. Stuur daarvoor gewoon een berichtje naar Rob van der Draai 0654601881. Inschrijven voor woensdagavond en zondag kan via de knop inschrijven boven deze pagina. Daar vind je alle gegevens over deze trainingen.