Er gaat wat veranderen op het gebied van trainers. Mark Slootweg en Dennis Engels gaan stoppen met padel- en tennistrainingen geven bij de Heksenmeppers. Allebei om verschillende redenen.

Mark heeft het te druk met zijn werk op een middelbare school en Dennis heeft een hele bijzondere reden die hij het beste zelf kan uitleggen.

“Sommigen van jullie hebben het al in de wandelgangen opgevangen, anderen nog niet.

Na een aantal jaren met veel plezier les te hebben gegeven voor deze vereniging is er een kans op mijn pad gekomen waar ik geen nee tegen kan zeggen. Vanaf oktober dit jaar zal ik samen met mijn vriendin voor onbepaalde tijd gaan verhuizen naar Curacao.

Ik zal daar zelf tennisles gaan geven voor één van de grotere tennisparken van het eiland en mijn vriendin zal haar werk als dietist online voort blijven zetten.

Zoals ik al eerder aangaf voelt het alsof we deze kans niet kunnen en moeten laten liggen en we kijken er dan ook erg naar uit.

Het zomerseizoen zal ik afmaken maar hierna zullen jullie ons dus even niet meer gaan zien. Uiteraard zullen we af en toe wel tijdelijk terugkomen en zal ik even komen buurten op de club.

Voor nu alvast een fijne zomervakantie en ik zie en spreek jullie hopelijk nog even bij de aankomende toernooien. Zo niet, dan zie ik jullie uiteraard weer graag na de zomervakantie bij de lessen”.

Ik vind het echt heel erg jammer dat dit zo loopt maar kan niet anders dan heel veel begrip hebben voor de keuzes van Mark en Dennis. Met name het stoppen van Dennis heeft best een grote impact omdat hij steeds meer trainingen ging verzorgen.

Voor de padeltrainingen hebben we gelukkig een nieuwe trainer gevonden, Cristian Pavin. Cristian is Argentijn en woont met zijn Nederlandse vrouw in Woerden. Cristian is enorm ervaren, hij speelt al 20 jaar Padel en heeft in Argentinië trainingen gegeven. Hij start met de nieuwe serie padeltrainingen op woensdag 17 augustus. Daarover volgt zsm meer nieuws.

Dennis vervangen zal een hele klus worden. Hij was natuurlijk helemaal thuis bij de Heksenmeppers en gaf al weer enige jaren training. Ik heb momenteel oriënterende gesprekken, het aanbod is helaas heel klein en dat zijn mijn kwaliteitseisen niet. Ook daarover hoop ik binnenkort meer te kunnen vertellen maar dat heeft iets meer tijd nodig.

Mark wil ik graag bedanken voor de aanzet tot de eerste padeltrainingen bij de Heksenmeppers.

Dennis wil ik bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en heel veel succes met je nieuwe start op Curacao.

Tussen 17 juli en 14 augustus zijn er geen trainingen. Als je op vakantie gaat een fijne vakantie en anders lekker veel vrijspelen de komende maand.